שוקולד לבן עם שיבולת שועל ואגוזי פקאן – עוגיות מושלמות
אתי קצבורג 1 Comment on שוקולד לבן עם שיבולת שועל ואגוזי פקאן – עוגיות מושלמותלמה לא להתפנק? עוגיות בטעם שוקולד לבן עם שיבולת שועל ואגוזי פקאן
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- קמיסר: "ביטבוקסינג? אל תתענגו על וואקלי; זאת לא המטרה"
- "ערים מועטות שניתן לצעוד בהן עם כיפה ללא אבטחה"
- גבורה יהודית בשואה: "העונש על צום כיפור: שבועות של כאבי תופת"
- שלושה לוחמים נפלו באירוע הקשה במעבר כרם שלום
- אזהרה למשקיעים בבסדנו: רשות ניירות ערך בהודעה חריגה
תגיות
עוגיות פינוק בטעם שוקולד לבן עם שיבולת שועל ואגוזי פקאן (חומרים לכ-20 עוגיות)
120 גרם (3/4 כוס) סוכר חום כהה דביק
70 גרם (1/3 כוס) שמן קוקוס רך (לא נוזלי)
1 כפית תמצית וניל איכותית
קורט מלח
3 כפות רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
1 טבלה (85 גרם) בטעם שוקולד לבן עם קוקוס ופקאן, קצוץ
1 כוס קמח כוסמין מלא
1 כפית אבקת אפייה
1/2 1 כוסות (130 גרם) שיבולת שועל
1/2 כוס אגוזי פקאן טחונים דק
איך מכינים?
1. מערבלים יחד במיקסר סוכר, שמן קוקוס, תמצית וניל ומלח עד שמתקבל קרם חלק.
2. מוסיפים תוך כדי ערבול את רסק התפוחים, עד שהתערובת שוב מתאחדת. עוצרים את פעולת המערבל.
3. מכניסים לקערה את הפינוק הלבן קצוץ, קמח, אבקת אפייה, שיבולת שועל ופקאן ומערבלים עד לקבלת גושי בצק גדולים. חשוב לא לערבל יותר מדי.
4. מחממים תנור ל-170 מעלות.
5. מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים בידיים לבצק אחיד. יוצרים מהבצק כדורים קטנים בגודל פינג-פונג ומסדרים אותם במרחק זה מזה על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משטחים כל כדור לצורת עוגיה.
6. מכניסים לתנור החם ואופים כ-10 דקות, עד ששולי העוגיות מזהיבים ומתקשים אך המרכז עדיין רך לנגיעה.
7. מוציאים מהתנור ומעבירים לרשת. מצננים לטמפרטורת החדר ומעבירים לקופסא אטומה.
המתכון של הקונדיטור ארי שביט ובאדיבות 'כרמית'
מתאים עים תה