פשוט להכנה: מילקי ביתי והטעם… טעים // צופיה ברלין
חיה ספיר No Comments on פשוט להכנה: מילקי ביתי והטעם… טעים // צופיה ברליןהקונדיטורית צופיה ברלין מגישה בשבועות הקרובים סדרת מתכונים מיוחדים שיענגו לכם את השבת | הפעם ברלין מציגה מתכוון של מילקי ביתי בהכנה פשוטה, בטעמים משובחים |
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- בגלל ה'פרצ'קס': ההדלקה המרכזית תחת סימן שאלה משמעותי
- הבשורה של HOKA: חדשנות, מקצועיות, אופנה וצבע
- אלקטרה A אינוורטר – עכשיו באישור משמרת השבת
- "אירוע בסדר גודל תנ"כי": סיוון רהב מאיר על מות ראיסי
- יחסי הורים וילדים: תמיד יש הזדמנות שנייה
תגיות
כמדי שבוע הקונדיטורית צופיה ברלין מציגה סדרת מתכונים לכבוד שבת, ברלין מכניסה אתכם לאווירת שבת המלכה, במגוון מתכונים פשוטים להכנה, שלא תסכימו לוותר .
מצרכים:
2 כפות קורנפלור גדושות
4 כפות סוכר
2 כפות קקאו שטוחות
2 כוסות חלב(כוס מדידה)
1/3 חבילת שוקולד מריר
שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
שמים את החלב והקורנפלור בקלחת ומערבבים היטב עד שנעלמים הגושים ושמים על אש נמוכה.
בינתיים בכוס ממיסים הסוכר והקקאו עם מעט מים רותחים.
צריך כל הזמן לשים לב לחלב שנמצא על האש, ולערבב היטב במטרפה עד שהחלב נהיה סמיך, מוסיפים לחלב הסמיך את הקקאו והסוכר המומסים, לערבב היטב עד שנעלמות שאריות הקקאו.
להוסיף את קוביות השוקולד ולהמשיך לערבב עד שנמסות.
מיד להעביר במסננת.
למלא לגובה 3/4 כוסות קינוח ולהעביר למקרר עד שיהיה קר לגמרי ויציב.
להקציף שמנת מתוקה למרקם יציב ולזלף בעזרת צנטר כוכב על מעדן השוקולד.
לשוקולטה חמה לחורף: ישר אחרי שלב הסינון מוזגים לכוס עם קש ושותים כל עוד חם
שבת שלום, ובתאבון!
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.