אושן גורמה: מתכון מנצח
מירי זורגר No Comments on אושן גורמה: מתכון מנצחמירי זורגר מגישה: ווייטפיש אושן גורמה ברוטב אדום אפוי בתנור
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי
- הגאון הרב אברהם יוסף: "עוד המצאה של משגיחי הכשרות"
- פרשת אחרי מות | איך חוזרים לגבול?
- תזמון מושלם | פרשת אחרי מות
- פרשת אחרי מות | מדוע דווקא בארץ גושן?
תגיות
לדגים
2 גלילי ווייטפיש אושן גורמה
12 כפיות סוכר
1 כף מלח
2 ליטר מים
קורט פלפל שחור
2 בצל
2 גזר
לרוטב
2 עגבניות
2 בצל
1 פלפל אדום
1 פלפל בהיר
3 כפיות רסק עגבניות
2 כוסות מים
1 כף מרק בצל
1/4 כוס שמן
1 כפית מלח
2 כפיות סוכר
2 כפיות אבקת שום
1 כפית פפריקה מתוקה
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
מלאי סיר במים, הוסיפי בצל וגזר פרוס, תבלי בסוכר מלח ופלפל והביאי לרתיחה. הכניסי את גלילי הווייטפיש אושן גורמה כשהם קפואים, הוסיפי בצל וגזר פרוס, תבלי בסוכר מלח ופלפל, הביאי לרתיחה ובשלי כשעה וחצי על אש בינונית.
הכנת הרוטב
חממי שמן בסיר, הוסיפי בצל חתוך לקוביות ואדי מס' דקות עד לשקיפות. הוסיפי את שאר הירקות חתוכים לקוביות של 2 ס"מ. הוסיפי את רסק העגבניות והתבלינים וערבבי היטב, הוסיפי את המים ובשלי כחצי שעה עד לריכוך.
אפיה
פרסי את הווייטפייש אושן גורמה המבושל והניחי בתבנית, צקי מעל הפרוסות את הרוטב. כסי ברדיד אלומיניום ואפי בחום 180 מעלות למשך חצי שעה.
בתאבון!
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.