אוסבוקו עגל ביין לבן \\ ניסי גולדרייך
חיה ספיר No Comments on אוסבוקו עגל ביין לבן \\ ניסי גולדרייךאוסבוקו הוא תבשיל מנתח השריר, הנתח מורכב מבשר השריר שמקיף את עצם המח שהופך למעדן בבישול ארוך. לכבוד חג הפסח, בלוגרית האוכל, ניסי גולדרייך מגישה את הנתח, שלם בתבשיל קדירה במראה עשיר ובשר רך. מתכון לאוסבוקו בטעם עמוק של יין לבן ורוזמרין מוגש עם פירה שמשלים את המנה לארוחה חגיגית ועשירה
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הרב נויגרשל: כך עניתי לאחד מראשי 'אחים לנשק' שביקש לפגוש אותי
- היסטורי: גדולי ישראל קוראים להצטרף ללימוד הלכות שבת
- התרגיל של בן גביר: במקום שימוע, פיטורים לפי דו"ח מירון
- ניצב בדימוס על ה'שימוע' למפכ"ל: "אין בזה שום היגיון"
- "עליה בכמות התיירים": המלונאים בגיאורגיה מרוצים מהישראלים
תגיות
3 נתחים של אוסבוקו
2 כוסות יין לבן או רוזה
ראש שום מחולק לשיניים
2 בצלים פרוסים לרבעים
2 פלפל שושקה אדומים חתוכים לטבעות
כף מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
חצי כוס סילאן או דבש
שמן זית איכותי
גבעול רוזמרין
גבעול טימין רק העלים
חצי ליטר מים רותחים
הכנה:
1 מחממים סיר סוטאז' עם מעט שמן זית ומטגנים את השיני שום עד להזהבה יפה
2 מוסיפים את הבצלים והפלפל וממשיכים לטגן מעט
3 מוסיפים את נתחי האוסבוקו וצורבים היטב מכל הכיוונים עם עוד קצת שמן זית
ומתבלים במלח, פלפל וסילאן ומוסיפים את היין הלבן ומביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה
4 מוסיפים את הטימין והרוזמרין מעל הבקר ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי כמעט מלא של הבקר
מבשלים 7 עד 8 שעות על להבה קטנה באש נמוכה
מגישים חם על פירה תפו"א וירקות
חג פסח כשר ושמח
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.