גרטן ירקות ומיקס גבינות צבעוני
עפר גדנקן No Comments on גרטן ירקות ומיקס גבינות צבעונישף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הרב השיב בנחרצות כנגד ארגון 'כושרות': "לא לסמוך עליהם בכלום"
- פרשת בחוקותי: בטחון ושלווה רק בארץ ישראל
- מי מבקש מחרדים שיתפללו עליו
- "בכל מקום ש'צהר' נכנסו דרדרו את מצב הכשרות"
- הרב אברהם יוסף במתקפה חריפה על אהרון ברק: "איש רע מעללים"
תגיות
מצרכים
· 4 מנות
· 700 גר' ירקות שונים: בטטה, פלפלים, כרובית, קישואים, תפוחי אדמה, בטטה
· 2 מיכלים שמנת מתוקה 38%.
· 2 כפות חמאה טרה,
· 1 כף קמח תפו"א
· 2 ביצים טרופות
· 100 גרם גבינה צהובה נעם חתוכה לקוביות קטנות
· 100 גרם גבינת מוצרלה טרה
· מלח ופלפל שחור גרוס
· מעט מלח
אופן הכנה
1. חותכים את הירקות לרצועות ארוכות ועבות או לשמיניות
2. מחממים בסיר ליטר וחצי מים עם כפית מלח עד לרתיחה
3. מבשלים את הירקות עד לריכוך: בטטה, תפוח אדמה.דלעת וכרובית כ- 5-6 דקות, פלפלים וקישואים כדקה.
4. מסננים ממי הבישול ומצננים בטמפרטורת החדר.
5. בסיר בינוני ממיסים חמאה, מוסיפים קמח ומטגנים יחד כדקה. מוסיפים שמנת ומביאים לרתיחה תוך כדי הקצפה קלה עד שהשמנת מסמיכה מעט. מוסיפים חצי מכמות מיקס הגבינות וממשיכים לערבב. מוסיפים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל.
6. מסדרים את הירקות מעורבבים בתבנית, יוצקים מעל את תערובת השמנת והגבינות, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-15 דקות או עד שהירקות מתרככים. מפזרים מעל את שארית מיקס הגבינות ואופים כ-10 דקות או עד להזהבה ומגישים חם.
בתיאבון
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.