מתכון: סופלה תפו"א וגבינה
עפר גדנקן No Comments on מתכון: סופלה תפו"א וגבינהשף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הרב השיב בנחרצות כנגד ארגון 'כושרות': "לא לסמוך עליהם בכלום"
- פרשת בחוקותי: בטחון ושלווה רק בארץ ישראל
- מי מבקש מחרדים שיתפללו עליו
- "בכל מקום ש'צהר' נכנסו דרדרו את מצב הכשרות"
- הרב אברהם יוסף במתקפה חריפה על אהרון ברק: "איש רע מעללים"
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
מספר מנות: 5
מצרכים
- 5 יח‘ תפו"א מבושלים וקלופים
- 100 גר‘ גבינת טוב טעם טרה
- 1/2 בצל סגול קצוץ
- 3 כפות כרישה חתוכה גס
- 2 שיני שום קצוצות
- 2 כפות שמנת חמוצה טרה
- 100 גר‘ גבינה צהובה מגורדת נעם
- 3 ביצים מופרדות
- 1 כף קמח תופח
- מלח
- פלפל לבן
- אגוז מוסקט
- מעט חמאה לשימון התבניות האישיות
אופן הכנה
- מועכים בקערה את תפו"א לפירה עדין ומוסיפים גבינת טוב טעם ומערבבים היטב.
- מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לחלבונים והמלח ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
- מקציפים בקערה נפרדת את החלבונים ומוסיפים מעט מלח עד קבלת קצף חזק ויציב.
- מקפלים את הקצף לתערובת. משמנים את כלי האפייה ויוצקים לתוכם את התערובת הסופית.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של כ- 180 מעלות למשך כעשרים דקות עד הזהבה ומגישים חם.
המלצת השף
- ניתן לאפות גם בתבנית סופלה גדולה (זמן אפייה כ- 35 דקות)
- מומלץ להחליף 2 תפו"א בבטטה.
בתיאבון
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.