עסיסי: מירי זורגר עם המתכונים לעוגת גבינה מושלמת

    מירי זורגר No Comments on עסיסי: מירי זורגר עם המתכונים לעוגת גבינה מושלמת
    צילום: מירי זורגר
    11:35
    31.05.24
    אתר קול חי 1 Comment on הרב השיב בנחרצות כנגד ארגון 'כושרות': "לא לסמוך עליהם בכלום"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    עוגות גבינה אישיות

    מצרכים

    2 כוסות  עוגיות  שוקולד טחונות

    50 גר' חמאה מומסת

    לשכבת הגבינה

    250 גר גבינת ריקוטה

    250 גר' גבינת שמנת

    1 כוס סוכר

    1 ביצה

    גרודת תפוז

    1 אינסטנט וניל

    לציפוי

    2 כפות סוכר

    2 כפיות גרודת תפוז

    אופן ההכנה

    לערבב את הפירורים  עם החמאה

    לרפד תבנית שקעים  עד שליש מהגובה

    את מצרכי שכבת הגבינה לערבב היטב ולצקת מעל שכבת העוגיות

    לאפות בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות ולאפות עד להשחמה

    לצנן וחלץ

    לפני ההגשה לערבב סוכר עם גרודת תפוז ולפזר מעל.


    עוגת גבינה סנדוויץ

    מצרכים
    לבצק
    2 1/2 כוסות קמח
    200 גר' חמאה
    2 חלמונים
    3 כפות סוכר
    2 סוכר וניל
    30 גר' שמרים
    אופן ההכנה
    להכין בצק מהמצרכים הנ"ל למלא בגבינה או תפוחים

     


    עוגת גבינה אפויה

    מצרכים
    לבצק
    300 גר' קמח
    200 גר' חמאה
    100 גר' א סוכר
    1 ביצה
    למלית
    750 גר' גבינה
    1 1/2 כוסות א סוכר
    1 שמנת מתוקה
    2 אינסטנט וניל
    3 ביצים
    לציפוי
    1 שמנת חמוצה
    1/2 כוס א סוכר
    אופן ההכנה
    מכינים בצק מהמצרכים הנ"ל
    שמים את כל המצרכים במעבד מזון מלבד הביצה ומעבדים למסת פירורים מוסיפים את הביצה ומעבדים עד לקבלת בצק
    עוטפים בנילון נצמד ומניחים לחצי שעה במקרר
    מרדדים לעלה דק ומרפדים תבנית בקוטר 20 ס"מ
    דוקרים במזלג ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה
    הכנת המלית
    מקציפים בקערת המקסר קלות את השמנת מתוקה
    מוסיפים את שאר המצרכים ומעבדים לקרם חלק
    מעבירים את מלית הגבינה אל התבנית עם הבצק האפוי
    אופים 10 ד' בחום גבוהה 180 מעלום ןלאחר מכן מנמיכים את החום ל 160 מלות ואופים שעה נוספת
    מצננים
    מכינים ציפוי
    מערבבים את השמנת עם הא סוכר ומצפים



    0 תגובות