בצלים ממולאים בגבינות

    אסתי חדד Comments Off on בצלים ממולאים בגבינות

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מתכון חצי הגמר למשימת "הכנסת אורחים".

    מאת: לאה יודלביץ'

    מצרכים:
    7 בצלים
    למלית:
    2 גבינה 5%
    1 קוטג
    חצי כוס קמח
    2 ביצים
    כפית מלח
    כף אבקת בצל (לא אבקת מרק)
    לרוטב:
    1 שמנת מתוקה
    קורט מלח
    כוס חלב
    כפית מלח
    גבינה צהובה מגוררת

    הוראות הכנה:
    חותכים את ראש הבצל ומטגנים קלות לקבלת גוון זהוב.
    מוציאים מהטיגון, מכניסים לסיר מים ומבשלים כרבע שעה עד לריכוך.
    מוציאים את הפנים כך שישאר כשלושה ארבעה גלדים, מלאות את הבצלים במלית הגבינות.
    מכניסים לתבנית, מערבבים את הרוטב, מוסיפים מעל הבצלים את הגבינה הצהובה המגוררת ואופים עד שהגבינה נמסה.



    0 תגובות