- רדיו קול חי - -

פילה ברמונדי בקראסט פיסטוק ובזיליקום \\ ניסי גולדרייך

מרכיבים:

8 מנות פרוסות של פילה ברמונדי עם העור
כוס פיסטוק לא קלוי
צרור בזיליקום רק העלים
שן שום
חצי כוס פירורי לחם
מלח
פלפל
צ'ילי גרוס
לימון סחוט
שמן זית איכותי בחומציות נמוכה
סילאן

הוראות הכנה: 

1 סוחטים על הדגים לימון ומשרים אותם כ- 10 דקות

2 שמים במיקסר את הפיסטוק, בזיליקום, שום ופירורי לחם וטוחנים בפולסים קצרים ומתבלים במעט מלח ופלפל לפי הטעם

3 מרפדים תבנית בנייר אפיה ומסדרים את הדגים כשהעור כלפי מטה ומזלפים מעט שמן זית

4 מניחים מהתערובת הפירורים מעל הדגים שיכסה הכל ומהדקים לדג

5 מזלפים מעט סילאן על הדגים ומתבלים עוד קצת במלח גס וצ'ילי גרוס ומזלפים שוב מעט שמן זית

6 מחממים תנור ל200 מעלות ומכניסים לאפיה של 20 דקות

להגשה בשבת, כדי לא לאבד את הפריכות של הציפוי, לחמם על הפלטה ללא כיסוי.