- רדיו קול חי - -

קראמבל פירות יער ותפוחים \\ ניסי גולדרייך

מרכיבים:

לפירות:

3 תפוחים ללא קליפה חתוכים לקוביות

כוס אוכמניות (קפואים)

כוס פטל (קפואים)

חצי כוס סוכר

לקראמבל:

2 כוסות קמח

3/4 כוס שמן

חצי כוס סוכר חום

כוס אגוזי מלך/לוז שבורים גס

הכנה:

1 בסיר מחממים את הפירות והסוכר על אש נמוכה כ20 דקות, עד שהפירות רכים ומורידים מהאש

2 בקערה מערבבים את מרכיבי הקראמבל, ומפוררים

3 מרפדים תבנית בנייר אפיה מסננים קצת את הפירות מנוזלים ומסדרים על כל התבנית

4 שופכים את הקראמבל ומסדרים על כל הפירות

5 מחממים תנור ל180 מעלות ואופים 20 דקות עד להזהבה

6 מפוררים מעט את הקראמבל ומעבירים לקופסא ושומרים בקירור עד להגשה

אפשר לחמם מעט לפני ההגשה ולהגיש עם כדור גלידה וניל

בתאבון!