מרכיבים:
לפירות:
3 תפוחים ללא קליפה חתוכים לקוביות
כוס אוכמניות (קפואים)
כוס פטל (קפואים)
חצי כוס סוכר
לקראמבל:
2 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
חצי כוס סוכר חום
כוס אגוזי מלך/לוז שבורים גס
הכנה:
1 בסיר מחממים את הפירות והסוכר על אש נמוכה כ20 דקות, עד שהפירות רכים ומורידים מהאש
2 בקערה מערבבים את מרכיבי הקראמבל, ומפוררים
3 מרפדים תבנית בנייר אפיה מסננים קצת את הפירות מנוזלים ומסדרים על כל התבנית
4 שופכים את הקראמבל ומסדרים על כל הפירות
5 מחממים תנור ל180 מעלות ואופים 20 דקות עד להזהבה
6 מפוררים מעט את הקראמבל ומעבירים לקופסא ושומרים בקירור עד להגשה
אפשר לחמם מעט לפני ההגשה ולהגיש עם כדור גלידה וניל
בתאבון!