- רדיו קול חי - -

לביבות תפוחי אדמה עם פרמז'ן ושמנת \\ ניסי גולדרייך

מרכיבים:

10 תפוחי אדמה מגורדים בפומפיה גסה

גביע גבינת שמנת

כוס פתיתי מוצרלה או גבינה צהובה

5 ביצים m

כף מלח לא גדושה

כפית פלפל שחור גרוס

3 כפות פרמז'ן

כוס קמח

להגשה: יוגורט/ גבינה לבנה/ ריבת תות

הכנה:

שופכים את כל המרכיבים אל קערה ומערבבים היטב לעיסה חלקה ומתבלים.

מרתיחים שמן במחבת ומורידים לאש נמוכה

בעזרת כף יוצרים לביבות לתוך המחבת כ2 כפות לכל לביבה ומטגנים משני הצדדים עד שנקבל צבע שחום יפה וקריספי

מעבירים לנייר סופג ומגישים לצד יוגורט וריבת תות

חנוכה שמח!