מעבר לאתר המותאם





    מריחים את החג: תפריט מוקרמים לצד קינוח חלבי מפנק | צפו

    נדב דוד No Comments on מריחים את החג: תפריט מוקרמים לצד קינוח חלבי מפנק | צפו

    חג השבועות ממש מעבר לפינה, על מנת שתוכלו להיערך כראוי עם מטעמים מפנקים, כבר השבוע הגישה מירי זורגר בתכנית "המטבח של מירי" שני מתכונים למוקרמים מטריפים לצד קינוח חלבי מיוחד | צפו בתכנית

    21:38
    30.06.22
    אתר קול חי No Comments on האם דרעי צדק, ומה הסיכוי לרוב ימני? | האזינו לפרשנים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    גם בפייסבוק

    היום ברדיו

    [daily-schedule schedule=1]

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    ניוקי בחמאת שום וערמונים

    מצרכים:

    1 חב' ניוקי מיני מבושלים לפי הוראות היצרן

    לרוטב:

    50 גר חמאה

    2 שיני שום כתוש

    1 חב ערמונים

    1 חב עירית קצוצה

    1/2 כוס שמנת מתוקה

    1 כפית מלח

    מעט פלפל שחור

    אופן ההכנה:

    המיסי חמאה הוסיפי את השום ערבבי, הוסיפי את הניוקי והקפיצי קלות, שיברי מעט את הערמונים והוסיפי אל הניוקי הוסיפי את השמנת, תבלי, נערי את המחבת לכיסוי הביאי לרתיחה הוסיפי עירית והגישי.


    רביולי מצונן ברוטב שמנת פטריות

    מצרכים:

    2 חב' רביולי מצונן 

    1 כפית מלח

    רוטב בשמל פטריות – מצרכים:

    50 גר' חמאה

    50 גר' קמח

    1 כוס חלב

    250 מ"ל שמנת מתוקה

    250 מ"ל חלב

     1 כפית מלח 

    מעט פלפל שחור גרוס טרי

    מעט אגוז מוסקט

    2 בצלים קצוצים מטוגנים עד להשחמה

    2 סלסילות פטריות קצוצות ומוקפצות

    אופן ההכנה:

    בשלי את הרביולי לפי הוראות היצרן עם כפית מלח, סנני ושמני.

    הכנת הרוטב:

    חממי חמאה במחבת עד למסה הוסיפי את הקמח וערבבי לרביכה, הוסיפי את הבצל והפטריות המוקפצות ואת הנוזלים, תבלי ערבבי והביאי לרתיחה, בשלי על אש נמוכה עד לרתיחה, טעמי ותקני תיבול, הגישי עם הרביולי.


    קרם שניט מעלים אפויים

    מצרכים:

    1 חב' עלים לקם שניט אפויים

    לקרם פטיסייר- מצרכים:

    500 מ"ל חלב

    125 גר' סוכר

    100 גרם חלמון

    1 מקל וניל

    40 גר' קורנפלור

    30 גר' חמאה

    להקצפה:

    300 מ"ל שמנת מתוקה

    1 שקית אינסטנט וניל

    אופן ההכנה:

    מבשלים חלב מקל וניל וחצי מכמות הסוכר לרתיחה, בקערה נפרדת טורפים חלמון קורנפלור וחצי מכמות הסוכר, השוואת טמפרטורות , החזרה לבישול עד לרתיחה. , מסירים מהאש ומוסיפים חמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה, מעבירים לכלי ועוטפים בניילון נצמד בצמוד לקרם  ומקררים , לאחר שהקרם התקרר מעבירים לקערת המיקסר ועם מטרפת המיקסר מתחילים להקציף כ דקה, מוסיפים את השמנת מתוקה והאינסטנט ומקציפים לקרם יציב, מקררים.

    הכנת הבצק:

    חותכים את הבצק ל3 חלקים שווים, מניחים כל חלק על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים עד להשחמה, מוציאים כל חלק שנאפה מניחים מעליו נייר אפיה ומניחים מעל משקולת, אופים כך את כל החלקים,

    הרכבת העוגה:

    את הקרם מניחים בשק זילוף עם צנטר חלק מזלפים נשיקות מעל החלק הראשון, מכסים בחלק נוסף ושוב מזלפים מכסים בבצק האחרון, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.




    0 תגובות