- רדיו קול חי - -

פיצטות ירקות וגבינת עיזים בטעם כמהין – מתכון לשבועות באדיבות משק צוריאל

חומרים (20-25 פיצטות)

לבצק

לטופינג

אופן ההכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבלים את הקמח עם שמרים, סוכר ומים, במיקסר עם וו לישה, כשמתחיל להתגבש בצק מוסיפים שמן זית ומלח ולשים עוד 8 דקות, עד שמתקבל בצק רך ודביק למדי. מכסים ומתפיחים שעה לפחות
  2. מחממים תנור ל-220 מעלות
  3. מחלקים לכדורים בגודל משמש ומרדדים כל אחד מהם לפיצטה
  4. מורחים עליהם גבינת עיזים, מסדרים פרוסות ירק ואופים 12-15 דקות עד להזהבה