- רדיו קול חי - -

טרמיסו גבינה – מתכון לשבועות באדיבות טרה

מצרכים

אופן הכנה

  1. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, עד קבלת קצפת רכה.
  2. מערבבים היטב בקערה את הקצפת, גבינת טוב טעם ותמצית הווניל.
  3. טובלים את הבישקוטים באספרסו (טבילה מהירה) ומניחים בתחתית כוס יין או תבנית (לכוס היין יש לשבור לחצי את הבישקוט לפני הטבילה באספרסו).
  4. יוצקים על הבישקוטים את תערובת הגבינה, ומפזרים מלמעלה את הקקאו בעזרת מסננת קטנה.

המלצת השף

 

בתיאבון