טרמיסו גבינה – מתכון לשבועות באדיבות טרה

    עפר גדנקן No Comments on טרמיסו גבינה – מתכון לשבועות באדיבות טרה

    הקינוח האולטימטיבית לשבועות בהגשה חגיגית במיוחד. שילוב מנצח של קפה וגבינה בהרכב טעמים מושלם, שמתאפשר תודות לשמנת 32% החדשה של טרה בכשרות בד"ץ העדה החרדית.
    שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של מחלבת 'טרה'

    22:01
    28.03.24
    המהדורה המרכזית No Comments on השרה מירי רגב: "לא מאמינה שהחרדים יפרשו מהממשלה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים

    • 2 מכלים שמנת מתוקה 32% טרה
    • 2 חבילות גבינת טוב טעם
    • כוס סוכר
    • כפית תמצית ווניל
    • 10 יחידות בסקוטים
    • חצי כוס אספרסו \ קפה נמס (מרוכז, כשתי כפיות מלאות)
    • 2 וחצי כפות קקאו איכותי

    אופן הכנה

    1. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, עד קבלת קצפת רכה.
    2. מערבבים היטב בקערה את הקצפת, גבינת טוב טעם ותמצית הווניל.
    3. טובלים את הבישקוטים באספרסו (טבילה מהירה) ומניחים בתחתית כוס יין או תבנית (לכוס היין יש לשבור לחצי את הבישקוט לפני הטבילה באספרסו).
    4. יוצקים על הבישקוטים את תערובת הגבינה, ומפזרים מלמעלה את הקקאו בעזרת מסננת קטנה.

    המלצת השף

    • להוסיף אגוזים גרוסים לתערובת הגבינה
    • להקציף את השמנת המתוקה עם סוכר חום.

     

    בתיאבון



    0 תגובות