הפסח תגלו טעמים חדשים

    עפר גדנקן No Comments on הפסח תגלו טעמים חדשים

    הרגע ששולחן החג עומד מוכן לליל הסדר ועם יין טפרברג הוא מושלם! השנה יין בפסח זה לא רק ארבע כוסות בליל הסדר. החג הזה נהנים ממגוון יינות טפרברג בכל שבעת הימים. בארוחות החג וגם בימי חול המועד. עם בא הפסח יקב טפרברג ממליץ על שני יינות מובחרים שישדרגו את שולחן החג וגם את ימי חול המועד. הפסח תגלו טעמים חדשים. חג כשר ושמח.

    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מלבק אסנס 2018

    כרם המלבק הנמצא בעמק איילון נטוע בתוואי הנחל. להעצמת איכות הענבים, הכרם עבר מספר דילולי אשכולות על מנת להגיע לענבים איכותיים בעלי ריכוז גבוה של ארומות וטעמים.

    ענבי המלבק הגיעו ליקב בשעות הלילה המאוחרות, לאחר ריסוק עדין הועברו הענבים למיכל נירוסטה מקורר למשך יומיים להשריה קרה לפני תחילת התסיסה האלכוהולית.

    היין החל את תהליכי ההתבגרות בעיקר בחביות עץ אלון צרפתיות חדשות ואחוז נמוך בחביות עץ שנה שנייה למשך 18 חודשים. היין המשיך להתבגר בבקבוק למשך כ-6 חודשים נוספים לפני שחרורו לשוק. היין בעל צבע מלא עוצמתי ועמוק, באף עולות ארומות מורכבות ועשירות של פירות צעירים ושחורים עם נגיעות טבק, שוקולד ועץ אלון צרפתי. בפה היין רך, בעל גוף מלא, איזון וסיומת ארוכה וטובה.

    הצעת הגשה : בטמפרטורה של 18 מעלות עם גבינות מלאות וחריפות.

     

    אינספייר דבוקי, גוורצטרמינר ופרנץ קולומבר  2021

    ענבי הדבוקי הגיעו ליקב בשעות הצהריים המוקדמות לאחר שנבצרו ידנית מחלקה ותיקה באזור זכרון יעקב. טרום כניסתם לסחיטה קוררו הענבים ל-12 מעלות והוכנסו מיד לסחיטה עדינה ומהירה על מנת לקבל תירוש ענבים לבן איכותי. ענבי הפרנץ קולומבר שנבצרו מהכרם באזור לכיש והגוורצטרמינר שנבצרו בשעות הלילה, כשבועיים מאוחר יותר מהכרם באזור גוש עציון, עברו תהליך דומה. הבלנד הלבן הזה הינו שילוב ייחודי בין זנים שונים המתאחדים לכדי יין שלם והרמוני.

    הזן המוביל ביין זה הינו זן הדבוקי, זן עתיק ומסורתי בארץ היוצר בשילוב הזנים האחרים ניחוחות פרחוניים ופירותיים בשילוב תיבלון מאופק. היין מאופיין במרקם רך ונעים, יש בו שילוב עסיסי בין מתיקות פרי לחמיצות עדינה ומענגת.



    0 תגובות