מעבר לאתר המותאם





    מתכון: לחמניות ברזילאיות

    עפר גדנקן No Comments on מתכון: לחמניות ברזילאיות

    לחמניות מיוגורט וגבינה שהולכות נהדר עם מטבלים פיקנטיים
    מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

    22:55
    22.01.22
    שמחה סינגר No Comments on מעמד סיום הדף היומי בהלכה: מלווה מלכה חגיגי בליטא • צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות מוקלטות

    גם בפייסבוק

    היום ברדיו

    [daily-schedule schedule=1]

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    זמן עבודה: 25 דקות

    זמן הכנה: 35 דקות

    כמות מנות: 10 סועדים

    רכיבים:

    • גביע מולר ביאנקו 1.7% או 2.8% (200 גרם)
    • חצי כוס שמן זית
    • 2 כוסות קמח טפיוקה
    • 2 ביצים
    • כפית מלח
    • בין ½ כוס ל-1 כוס גבינה קשה מגוררת (פרמז'ן, גבינה צהובה או אמנטל)

    אופן הכנה:

    • מחממים תנור לחום של 190 מעלות צלזיוס
    • (במקביל) מחממים בסיר קטן את החלב ושמן הזית.
    • מכניסים את קמח הטפיוקה למיקסר עם וו גיטרה
    • מוסיפים את החלב החם למיקסר ומערבבים היטב
    • מחכים מעט בכדי שהעיסה תתקרר ומוסיפים פנימה את הביצים
    • מערבבים היטב עד שהעיסה אחידה וחלקה
    • מוסיפים את הגבינה והמלח ומאחדים למסה
    • יוצרים בידיים (רטובות) יוצרים כדורים ומניחים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה (ניתן גם ליצוק את הבלילה לתבנית שקעים מסיליקון)
    • אופים במשך כ- 25 דקות או עד שהלחמניות זהובות למראה וקשיחות למגע
    • מצננים ונהנים
    • ניתן להגיש עם מטבל סלסה פיקנטי או כל ממרח אהוב אחר.


    0 תגובות