עשה זאת בעצמך: הדרך הקלה להכין כבד

    ארי טננבוים No Comments on עשה זאת בעצמך: הדרך הקלה להכין כבד

    בפינת "כשרות המזון" בתכנית עניין משפחתי משוחח יואב דליון עם הרב אליהו פנחסי חבר הרבנות הראשית במבשרת ציון על כשרויות במאכלים | הפעם: איך ניתן להכשיר כבד כראוי | האזינו

    תמונת אילוסטרציה צילום: קובי פינקלר
    13:06
    16.04.24
    עפר גדנקן No Comments on ההמלצות של אלקטרה לתחזוק נכון של המזגן לקראת הקיץ

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    בפינת "כשרות המזון" בתכנית עניין משפחתי משוחח יואב דליון עם הרב אליהו פנחסי חבר הרבנות הראשית במבשרת ציון על כשרויות במאכלים.

    הפעם ביקש יואב לדעת על הדרך להכשיר כבד שמכינים לבד בבית. הרב הסביר שכבד זה האיבר היחיד שלא מעוילה לו מליחה. "הכבד כולו דם, היתירו אותו באכילה על ידי שאנחנו עושים לו קריעה".

    הרב הסביר שיש נוהגים לנקב את הכבד כדי להוציא את הדם. אחר כך צריך לצלות את הכבד על האש ממש, עד שהוא יהיה ראוי למאכל.

    וגם: האם אפשר לבשל אחרי הצליה?

    האזינו:



    0 תגובות