- רדיו קול חי - -

עשה זאת בעצמך: הדרך הקלה להכין כבד

בפינת "כשרות המזון" בתכנית עניין משפחתי משוחח יואב דליון עם הרב אליהו פנחסי חבר הרבנות הראשית במבשרת ציון על כשרויות במאכלים.

הפעם ביקש יואב לדעת על הדרך להכשיר כבד שמכינים לבד בבית. הרב הסביר שכבד זה האיבר היחיד שלא מעוילה לו מליחה. "הכבד כולו דם, היתירו אותו באכילה על ידי שאנחנו עושים לו קריעה".

הרב הסביר שיש נוהגים לנקב את הכבד כדי להוציא את הדם. אחר כך צריך לצלות את הכבד על האש ממש, עד שהוא יהיה ראוי למאכל.

וגם: האם אפשר לבשל אחרי הצליה?

האזינו:

/wp-content/uploads/2021/10/כשרות-המזון-מצתוקן-כבב-חשוון.mp3 [1]