מעבר לאתר המותאם





    עשה זאת בעצמך: הדרך הקלה להכין כבד

    ארי טננבוים No Comments on עשה זאת בעצמך: הדרך הקלה להכין כבד

    בפינת "כשרות המזון" בתכנית עניין משפחתי משוחח יואב דליון עם הרב אליהו פנחסי חבר הרבנות הראשית במבשרת ציון על כשרויות במאכלים | הפעם: איך ניתן להכשיר כבד כראוי | האזינו

    תמונת אילוסטרציה צילום: קובי פינקלר
    22:12
    02.12.21
    איתי גדסי No Comments on בממשלה הוחלט: קנסות לנוחתים שלא יבצעו בדיקה שנייה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות מוקלטות

    גם בפייסבוק

    היום ברדיו

    [daily-schedule schedule=1]

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    בפינת "כשרות המזון" בתכנית עניין משפחתי משוחח יואב דליון עם הרב אליהו פנחסי חבר הרבנות הראשית במבשרת ציון על כשרויות במאכלים.

    הפעם ביקש יואב לדעת על הדרך להכשיר כבד שמכינים לבד בבית. הרב הסביר שכבד זה האיבר היחיד שלא מעוילה לו מליחה. "הכבד כולו דם, היתירו אותו באכילה על ידי שאנחנו עושים לו קריעה".

    הרב הסביר שיש נוהגים לנקב את הכבד כדי להוציא את הדם. אחר כך צריך לצלות את הכבד על האש ממש, עד שהוא יהיה ראוי למאכל.

    וגם: האם אפשר לבשל אחרי הצליה?

    האזינו:



    0 תגובות