ארוחה קלה בכל מקום: עגבניות ממולאות בסלט טונה
עפר גדנקן No Comments on ארוחה קלה בכל מקום: עגבניות ממולאות בסלט טונהבבין הזמנים, כשעצרתם לכמה דקות לארוחה קלה בלב הטבע או כשאתם מתארגנים לארוחה קלילה בצימר, במלון או בכל מקום אחר שבו אתם נמצאים – ומחפשים מתכון טעים ומיוחד עם הכנה ממש קלילה? סטארקיסט מציעה לכם מתכון לעגבניות ממולאות בסלט טונה.
התכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- דיווחים זרים: ישראל תקפה שורת מטרות באיראן | מתעדכן
- כשאנטישמים מחזירים בתשובה | פרשת מצורע
- פרשת מצורע: העוצמה שבדיבור
- חשיפה: הסוד הגדול של ליל פסח
- החזן מגיש: ביצוע מיוחד ללחן הידוע של 'תפילת טל'
תגיות
מצרכים:
3 קופסאות טונה סטארקיסט במים (או כל סוג אחר) מסוננות
6 עגבניות בשלות ומוצקות בגודל בינוני-גדול
2 ביצים קשות
2 כפות מלפפונים חמוצים קצוצים דק
2 כפות מיונז
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
מלח ופלפל שחור גרוס
כמה טיפות מיץ לימון
אופן ההכנה: מסירים את ראש העגבנייה ושומרים בצד. בעזרת כפית מרוקנים את תוכן העגבנייה בעדינות, ממליחים קלות והופכים על מגש לניקוז נוזלים. מפוררים את הטונה לתוך קערה, מגררים על פומפיה את הביצים הקשות, מוספים את המיונז והמלפפונים החמוצים ומערבבים לסלט אחיד. מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון. ממלאים את פנים העגבנייה בסלט הטונה שהכנו ועורמים ערימה קטנה מעל, מכסים חלקית במכסה השמור ושומרים במקרר. ניתן להכין כשעתיים לפני ההגשה. להגשה מעטרים בתלתלי בצל ירוק.
בתאבון!
טונה סטארקיסט – כל מה שמבורך בטונה!
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.