מעבר לאתר המותאם



    מתכון: לחמניות יוגורט

    עפר גדנקן No Comments on מתכון: לחמניות יוגורט

    לחמניות יוגורט זהובות ועגלגלות שהולכות מצוין עם ממרחים, ונהדרות גם בפני עצמן
    שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של מולר.

    7:14
    19.10.21
    יונתן שורק No Comments on עשור של ציפייה: ההחלטה שתאפשר בנייה במבוא חורון

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות מוקלטות

    גם בפייסבוק

    היום ברדיו

    [daily-schedule schedule=1]

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    זמן עבודה: 15דק' | זמן הכנה: שעה ורבע | כמות מנות: 20 יח' | רמת קושי: בינוני

    רכיבים:
    500 גרם קמח לבן מנופה
    2 גביעי יוגורט מולר נטורל 1.7% (כל גביע 150 גרם)
    100 גרם חמאת רכה
    כף גדושה שמרים יבשים
    כף מלח
    כף סוכר
    1/2 כוס חלב
    מרכיבים להשלמה:
    ביצה טרופה
    2 כפות שומשום לבן

    אופן ההכנה:
    1. מכניסים את כל המרכיבים לקערת מיקסר עם וו לישה
    2. לשים למשך כשמונה דקות עד לקבלת בצק רך וחלק
    3. מכסים ומתפיחים למשך כשעה
    4. מוציאים את הבצק למשטח עבודה משומן ויוצרים כ- 20 עיגולים קטנים
    5. מסדרים את עיגולי הבצק בתבנית אפיה, מורחים מעל ביצה ומפזרים מעט שומשום
    6. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס למשך כ-15 דקות או עד אשר הלחמניות מזהיבות.

    בתיאבון!

     



    0 תגובות