- רדיו קול חי - -

בריא לכל ארוחה: סלט בורגול ועדשים

מצרכים:

1 קופסא נתחי טונה סטארקיסט בשמן זית כתית מעולה

2 כוסות בורגול מושרה במים חמים

1 כוס עדשים חומות

3 כפות שמן קנולה

2 בצלים קצוצים

2 גזר קלוף ומגורד

3 כוסות מים רותחים

מלח

פלפל

כמון

אופן ההכנה:

להשרות את הבורגול במים חמים כשעה. לשטוף ולסנן היטב. לטגן את הבצלים עד שמזהיבים. להוסיף את העדשים והמים. להרתיח, להוסיף מלח, פלפל וכמון ולהנמיך לאחר הרתיחה. לבשל במשך 30 דקות להוסיף את הבורגול והגזר. לערבב ולכבות. להשאיר מכוסה במשך 10 דקות, להוסיף את נתחי הטונה ולערבב קלות.

בתאבון!