מעבר לאתר המותאם



    עוגת ביסקוויטים עד חצות

    עפר גדנקן 6 Comment on עוגת ביסקוויטים עד חצות

    אוהבים עד חצות? אל תפספסו את העוגה הבאה: עוגת ביסקוויטים עד חצות קלה מאוד להכנה עם שכבות ביסקוויטים, קרם וניל עשיר, ציפוי שוקולד ועוגיות עד חצות לקישוט
    מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין

    14:49
    13.06.21
    ארי טננבוים No Comments on "קציר החיטים בקומביין": רבני בני-ברק בקציר חיטים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות מוקלטות

    גם בפייסבוק

    היום ברדיו

    [daily-schedule schedule=1]

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים:

    שרוול פתי בר וניל

    לקרם וניל:

    250 גרם (מכל) גבינה לבנה 9% שומן

    250 מ"ל (כוס) שמנת להקצפה, קרה מאוד

    90 גרם (2/3 כוס) אבקת סוכר

    1 כפית תמצית וניל

    2 כפות אינסטנט פודינג וניל

    לקרם שוקולד:

    150 גרם שוקולד מריר עלית

    125 מ"ל (חצי כוס) שמנת להקצפה

    לקישוט:

    חבילת עוגיות עד חצות

    אופן ההכנה:

    טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית התבנית.

    קרם וניל: בקערת מיקסר מקציפים גבינה, שמנת, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. יוצקים חצי מכמות הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים. מניחים על הקרם שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב, ומעליהם יוצקים את יתרת הקרם. מעל הקרם מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.

    קרם שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על סיר אדים כפול. מערבבים היטב עד שמתקבל קרם אחיד. מצננים את קרם השוקולד במשך רבע שעה בטמפרטורת החדר. יוצקים את הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים העליונה ומיישרים. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על סיר אדים כפול. מערבבים היטב עד שמתקבל קרם אחיד. מצננים את קרם השוקולד במשך רבע שעה בטמפרטורת החדר. יוצקים את הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים.

    צינון וקישוט: מצננים את העוגה עם הקרם במשך כשעתיים במקרר להתייצבות. לפני ההגשה מסדרים ביסקוויטים "עד חצות" כאשר אחד עם הביסקוויט כלפי מעלה ואחד עם השוקולד כלפי מעלה לסירוגין ומגישים קר.



    6 תגובות

    מיין תגובות
    1. 6

      נראית טובב מעניין להכיןן

    2. 5

      אם אני רוצה להכין בלי הגבינה מה לעשות?

    3. 2

      אפשר לדעת בבקשה באיזה תבנית את משתמשת לעוגה ואיךמחילצת אותה מהתבנית תודה

      1. את יכולה להכין בתבנית חד פעמית ואז לחתוך את התבנית בכל הקצוות ולהוריד אותם (את הקירות של התבנית)