מעבר לאתר המותאם



    'השחר העולה' מציגים: מתכון שילדים אוהבים

    עפר גדנקן No Comments on 'השחר העולה' מציגים: מתכון שילדים אוהבים

    מתכון: עמית דונסקוי. צילום: כפיר חרבי

    0:30
    13.05.21
    איתי גדסי No Comments on ראה"מ על אירועי האלימות: "מה שקורה בימים האחרונים בערים הוא בלתי נסבל"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות מוקלטות

    גם בפייסבוק

    היום ברדיו

    [daily-schedule schedule=1]

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    את סדרת ממרחי 'השחר העולה' אין צורך להציג, דורות של ילדים ומבוגרים גדלו על הטעם הייחודי של סדרת ממרחי 'השחר העולה', והם מלווים את הצרכן הישראלי בכל נקודות חייו: החל מהכריכים אותם לוקחים הילדים לגן וללימודים ובשימושים במאפים ובקינוחים. ממרחי 'השחר העולה' פופולריים במיוחד בקרב אופים וקונדיטורים מובילים בישראל ומהווים חלק בלתי נפרד מעולם האפיה, כמילוי לעוגות, בסיס לקינוחים וגלידות ועוד. סדרת 'השחר העולה' למהדרין מכילה מגוון ממרחים בטעמים מושלמים בכשרות מהודרת. כדי שתוכלו ליצור עם ממרחי 'השחר העולה' גם חוויות מתוקות, הבאנו לכם מתכון שילדים אוהבים במיוחד, וגם מבוגרים:

    בראוניס עם עדשים צבעוניים

    מצרכים:

    400 גרם ממרח השחר העולה

    250 גרם חמאה

    1/2 2 (500 גרם) כוסות סוכר

    6 ביצים

    3 כפות אבקת קקאו

    1 כוס (140 גרם) קמח

    1/2 כוס סוכריות עדשים קטנות

    אופן הכנה:

    • ממיסים בהדרגה, במיקרוגל, את הממרח, החמאה והסוכר. מערבבים לקרם חלק ומבריק. מוסיפים את הביצים, זו אחר זו, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה. מנפים לקערה את הקמח ואבקת הקקאו ומערבבים בתנועות קיפול לקבלת עיסה אחידה.
    • יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל־170 מעלות. מוציאים, מפזרים את סוכריות העדשים ואופים עוד כ-12 דקות (להיזהר מאפיית יתר, הבראוניס צריכים להיות רכים).
    • מוציאים, מצננים, חותכים לקוביות ומגישים.


    0 תגובות