ברוסקטות עם גבינות ופלפלים קלויים

    אסתי חדד Comments Off on ברוסקטות עם גבינות ופלפלים קלויים
    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מאת: מירי זורגר

    מצרכים:
    לברוסקטות
    1/2 בגט פרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ

    למריחה:
    1/2 כוס שמן
    2 שיני שום כתושות
    2 כפות פטרוזיליה קצוצה
    מלח, פלפל שחור גרוס טרי

    לציפוי:
    250 גר' גבינה לבנה
    1. שמנת חמוצה
    2. 50 גר' חמאה
    3. מלח, פלפל 1 שן שום כתושה
    רצועות של גמבה קלויה
    1/2 חב עלי בזיליקום מיקרו

    אופן ההכנה:
    תחילה מערבבים את מצרכי ציפוי הברוסקטות ומורחים את פרוסות הבגט.
    מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה ואפים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ 15 ד' או עד להשחמה.
    מכינים את ציפוי הגבינה:
    מערבבים את כל המצרכים, מרפדים מסננת בנייר סופג ומעבירים את תערובת הגבינה.
    משהים לילה.
    הרכבת המנה:
    מעל ברוסקטה מזלפים גבינה בנדיבות, מסדרים את רצועות הפלפל ומקשטים בעלי בזיליקום מיקרו.



    0 תגובות