מעבר לאתר המותאם



    ניחוחות השבת: המתכונים שהוצגו בתכנית

    ארי טננבוים No Comments on ניחוחות השבת: המתכונים שהוצגו בתכנית

    המתכונים של מירי זורגר כפי שהוגשו בתוכנית 'ניחוחות שבת' | כל המתכונים שיעשו לכם את הפסח

    ניחוחות שבת

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות מוקלטות

    גם בפייסבוק

    היום ברדיו

    [daily-schedule schedule=1]

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    אעפל קוגל לפסח

    מצרכים:
    9 ביצים
    כוס סוכר
    1 1/4 קמח תפו"א
    2/3 כוס שמן
    1 כף מיץ לימון
    2 סוכר וניל
    כוס אגוזים טחונים
    7-8 תפוחי גרנד

    אופן ההכנה:
    לגרד תפוחים בפומפיה גסה לערבב עם האגוזים והסוכר וניל
    לערבב את כל המצרכים ולאחד מסות
    לאפות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 50 ד'

    סלסילות מעלי בלינצ'ס במלית פרגיות-כשר לפסח

    מצרכים לבלינצ'ס– מתאים לאטריות לפסח
    6 ביצים
    6 כפות קמח תפוחי אדמה
    4 כפות פטרוזיליה קצוצה
    1 כפית מלח
    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
    1/2 כוס שמן
    למלית
    4 פרגיות טחונות גס
    2 בצלים קצוצים
    2 חב פטריות קצוצות
    5 כפות פטרוזיליה קצוצה
    1 כפית מלח
    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

    אופן ההכנה:
    בבלנדר מוט טרפי את המצרכים למסה חלקה
    חממי שמן במחבת וטגני חביתיות דקות
    הכנת המלית
    טגני בצל ופטריות עד להשחמה
    טגני את הפרגיות עד להשחמה הוסיפי את הבצל והפטריות ערבבי תבלי טעמי ותקני תיבול
    קרצי עם קורץ דסקיות מהבלינצ'ס בקוטר של כ 2 ס"מ יותר מהקוטר של תבנית השקעים
    אפשרי להשתמש בקוקטיים חד"פ אז צריך בלינצ'ס בקוטר 3 ס"מ גדול מקוטר התבנית
    הניחי את החביתית בשקע ואפי עד להשחמה
    חלצי חממי את תערובת המלית והניחי בסלסילה. הגישי חם.

    עוגת שוקולד אגוזים ללא קמח

    מצרכים
    12 ביצים
    350 גר' אגוזים טחונים
    250 גר' מרגרינה
    250 גר' שוקולד מריר
    1 כף קפה נמס
    2 כוסות סוכר

    אופן ההכנה
    טורפים חלבונים עם 1 כוס סוכר לקצף סמיך מוסיפים אגוזים ומערבבים בתנועות קיפול משטחים מעל גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ 30 ד'
    מכינים את הקרם
    ממיסים שוקולד בקערת המיקסר מקציפים את המרגרינה עם הסוכר לקרם אוורירי ומוסיפים את החלמונים ואת השוקולד המוממס את הקפה והוניל
    משטחים על המרנג האפוי ואופים 45 ד' נוספות . מצננים מכינים קרם רוזמרי ושופכים מעל
    מקפיאים לשעה ואז חותכים.

    עוגיות שוקולד מתפוצצות לפסח

    מצרכים:
    150 גר' שוקולד מריר
    50 מ"ל שמן
    75 גר' אבקת סוכר
    2 ביצים
    ת וניל
    100 גר' קמח תפוא
    50 גר' עמילן טפיוקה
    לציפוי
    סוכר
    אבקת סוכר
    אופן ההכנה
    ממיסים שוקולד ושמן למסה חלקה
    מערבבים קמחים
    מקציפים ביצים עם סוכר ומאחדים לסרוגין עם הנוזלים והאבקות
    מקררים את המסה מזלפים בתבניות מרופדות בנייר אפיה מפזרים סוכר ואבקת סוכר
    אפיה בחום של 160 מעלות כ 12 ד



    0 תגובות