חטיפי שוקולד, אגוזים ופירות יבשים לכבוד ט"ו בשבט ב-5 דקות הכנה בלבד

    עפר גדנקן No Comments on חטיפי שוקולד, אגוזים ופירות יבשים לכבוד ט"ו בשבט ב-5 דקות הכנה בלבד

    ט"ו בשבט זו הזדמנות נפלאה לפנק את בני המשפחה בחטיפי שוקולד עם פירות יבשים קלים להכנה, ללא גלוטן וכל כך טעימים עם פיסטוקים, חמוציות, משמשים וקוקוס. הפינוק השוקולדי המושלם לקראת ט"ו בשבט או ליד הקפה.

    מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין

    0:16
    19.03.24
    נתי קאליש No Comments on בראשות גדולי הדור: בישיבת רש"י חגגו חצי יובל

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    זמן הכנה: שעה. רמת קושי: קל. כמות: תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ. ללא גלוטן, פרווה.

    מצרכים:

    200 גרם שוקולד מריר עלית

    200 גרם (1 כוס) חמאת בוטנים חלקה

    קורט מלח

    100 גרם פיסטוקים קלויים

    50 גרם חמוציות מיובשות

    50 גרם משמשים מיובשים, חתוכים לקוביות

    50 גרם שבבי קוקוס גדולים

    אופן ההכנה:

    1. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.

    2. מוסיפים חמאת בוטנים ומלח וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.

    3. מוסיפים פיסטוקים, חמוציות, משמשים וקוקוס ומערבבים לפיזור אחיד בתערובת.

    4. יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.

    5. מצננים במשך כשעה במקפיא עד להתייצבות מלאה.

    6. חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים.

    הטיפים שלנו:

    אפשר לגוון ולהשתמש בכל סוג של אגוזים או פירות מיובשים שאוהבים בכמויות הרשומות במתכון.

    שומרים את החטיפים בכלי סגור עד 10 ימים במקרר.

    אפשר להקפיא את החטיפים עד חודש.



    0 תגובות