- רדיו קול חי - -

מתכון לסלט בתוך כרוב ניצנים

רכיבים ל 8 מנות:

 

 

רוטב:

 

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את ראשי הכרוב הניצנים כ15 דקות עד שיתרכך וישאר יציב
  2. מורידים את העלה הראשון ומרוקנים את פנים הכרוב עד כמה שאפשר
  3. ממלאים את החור שנוצר, בסלט.
  4. ניתן להשתמש בעלי כרוב: מרתיחים את העלים במים עם מלח עד להתרככות בערך 20 דקות,
  5. מסננים ומקררים, משתמשים בעלה אחד לכל מנה.
  6. להכנת הסלט: מגרדים בפומפיה את הקולרבי והסלרי, מוסיפים 8 גבעולי סלרי קצוץ דק, קוביות הלימון ואת שאר הטיבול ומערבבים היטב.
  7. ממלאים את הכרוב בסלט
  8. מכינים את הרוטב: שמים בבלנדר את רכבי הרוטב ומעבדים כ 10 דקות
  9. משהים לשעתיים, ויוצקים מעל הכרוב עם הסלט

 

 

 

matkonim-gelis3 [1]