קציצות דגים וילדים מרוצים

    עפר גדנקן No Comments on קציצות דגים וילדים מרוצים

    ירימו את ידיהם מי שאינם אוהבים קציצות. כשהן עסיסיות עם רוטב עשיר, מטוגנות או אפויות – אין להן הרבה מתחרים קולינריים. ואם צריך לבחור מבין שלל האפשרויות לקציצות לצלוח איתן את הקיץ – אנחנו בוחרים בדגים. למה? יש בקציצות הדגים משהו מאוד קליל ונינוח אפילו – שמתאים מאוד למזג האוויר שדורש משהו לא מאוד מכביד על מערכת העיכול.

    9:29
    19.03.24
    התעוררות No Comments on צחוק זה בריא; אבל יש גבולות | פינת אימא מאיר

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חברת 'אושן גורמה' הייחודית מייבאת מאמריקה לארץ 'רולים' של 'גפילטע' 'וייט פיש', דגים איכותיים וטריים, המיוצרים בארצות הברית, היחידים המחזיקים בכשרות המהודרת של הבד"ץ העדה החרדית. הדגים המהודרים והטעימים באופן מיוחד יפארו כל שולחן בין בשבת ובין בימות החול.

    ה'גפילטע' 'וייט פיש' עשויים מתערובת דגים משובחת, ותיבול עדין במיוחד. המהווים כר נרחב לקשת גיוונים אין-סופית. כך שכל וריאציה של הדג תוכל לזרום עם תוצאה שתקצור תשבחות…

    אח המרכיבים החשובים למנת דג מוצלחת, זה כמובן איכות הדג, ללא כל ספק, הרבה יותר כיף לעבוד עם דג טרי והתוצאה כמובן, עשרת מונים… המחיר היקר והקושי להשיג דג טרי איכותי, מאלצים אותנו להתפשר, אך יש עוד פתרון!

    הרולים של 'וויט פיש' אמנם מגיעים קפואים, אך בזכות המרקם הייחודי הם באיכות מקסימלית ואפשר להכין איתם מגוון ענק של מנות דג משובחות ומפנקות

    לרגל הקיץ, מותג הגפילטע וויט פיש האהוב יצא יחד עם השפית רבקי רובין, בסדרת מתכונים ייחודית למנות דגים מדהימות גם לימות השבוע עם אדפטציות ייחודיות למנות אהובות על כל בני המשפחה. בין המתכונים הפופלאים 'פיש & צ'יפס' ושוארמת דג מגיע המתכון האלגנטי יותר – כדורי דג בעטיפת קדאיף: מנת דג 'אושן גורמה' חתוכה לקוביות, מצופה בתערובת תיבול פיקנטית ואפויה בעטיפת שערות קדאיף

    לדג:

    • 1 רול וויט פיש 'אושן גורמה'

    • 300 גר' קדאיף

    • 1/4 כוס שמן

    • צרור כוסברה

    • 5 שיני שום

    • מיץ מחצי לימון

    • 1/2 כוס שמן זית

    • מלח, פלפל

    אופן ההכנה:

    1. מניחים את הדג בסיר, מוסיפים מים בלבד עד לכיסוי ומביאים לרתיחה.

    2. ממשיכים לבשל על אש בינונית כ- 40 דק' מקררים לטמפרטורת החדר.

    3. טוחנים יחד כוסברה, שום, לימון, שמן זית ומתבלים במלח פלפל.

    4. מערבבים את הקדאיף עם השמן.

    5. חותכים את הדג לקוביות בגודל הרצוי ומערבבים עם הכוסברה הטחונה

    6. מצפים את הדג בשערות קדאיף ומניחים בתבניות מאפינס

    9. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ 20 דק עד הזהבה

    בין מכלול המתכונים, כל מה שנותר לך, לבחור את הטעם וסגנון הארוחה ולהכין בקלות ארוחה מזינה ומשביעה לכל המשפחה.

    ניתן להשיג את הרולים של וויטש פיש ברשתות המזון ובחנויות המובחרות.



    0 תגובות