מעבר לאתר המותאם




1

רעבים לעוד: אושן גורמה עם מתכוני דגים מופלאים

עפר גדנקן No Comments on רעבים לעוד: אושן גורמה עם מתכוני דגים מופלאים

לתזונה טובה ונכונה, חלק משמעותי בבריאות שלנו ושל הילדים שלנו. כל אמא מסורה, דואגת לתפריט מגוון בחלבונים עם הערכים התזונתיים החיונים כ"כ להתפתחות הבריאה של הילד.

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות מוקלטות

גם בפייסבוק

היום ברדיו

[daily-schedule schedule=1]

פוסטים אחרונים

תגיות

בדג יש מעבר לכמות החלבון הגבוהה גם סידן, ברזל, ויטמין B12 ועוד.

כל כך הרבה מדברים על הערכים התזונתיים שיש בדג וכמה חשוב לשלב דג בתפריט השבועי, אבל קשה ליישם ולחבב את הדג על הילדים.

לרגל ימי 'בין המצרים', 'אושן גורמה' מותג הגפליטע- וייש פיש האמריקני יוצא בסדרת מתכונים נפלאים שהורכבו במיוחד לתשעת הימים על ידי שפית מובילה. המתכונים משלבים את מנת הדג הייחודית עם טוויסט מפתיע וטעים במיוחד שתוכלו לשלב בתפריט השבועי בהגשה מעניינת ומפנקת שהילדים יאהבו ויבקשו עוד ועוד…

לא צריך יותר לחכות ולצפות לשבת בכיליון עיניים בכדי להתפנק ב'גפילטע פיש' משובח. חברת 'אושן גורמה' האמריקאית, היחידה המייבאת לארץ רולים של  'גפילטע' 'ווייט פיש' המיוצרים בארצות הברית בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית. עושה לנו את החיים קלים יותר.

חברת 'אושן גורמה' באה עם הבשורה, והופכת לנו יום יום לחגיגה. הכנת הדג הפשוטה והמהירה במיוחד, כמו כן האפשרות לגוון ולהכינו בוואריאציות שונות במגוון סגנונות וטעמים, כאשר המרקם הרך והעדין הערב לכל חך הופך כל מנה לחגיגה של ממש בפה. כל אלו בנוסף לערכים התזונתיים הרבים בדג, מבשלים את הפתרון המושלם לאימא המסורה, ולילדים הכמהים לארוחה חמה ומזינה.

השפית רבקי רובין נכנסה למטבח עם הרול של אושן גורמה ויצאה עם מתכונים מבריקים בפשטותם ובטעמם המנצח.

הרי לפניכם מתכון של פיש אנד צ'יפס כדי שגם אתם תפתיעו את עצמכם ואת בני המשפחה:

החומרים לדג:
1 רול וויט פיש
1 לימון
מלח פלפל
1 ליטר שמן לטיגון עמוק
בלילת טמפורה
1 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
1/2 כוס בירה קרה
1/2 כוס מי סודה קרה
ביצה
4 שיני שום כתושות
מלח פלפל

החומרים לציפס:

7-8 תפו"א

מלח פלפל


אופן ההכנה: שמים את הדג בסיר ומוסיפים מים עד לכיסוי מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית כ- 40 דק לטמפרטורת חדר
חותכים את הוויט פיש לרצועות בגודל הרצוי ומתבלים במלח פלפל ומיץ לימון ומשהים 10 דק
שוטפים את הדג ומיבשים
מערבבים בקערה את כל החומרים של הבלילת טמפורה לבלילה קצת נוזלית
מחממים שמן לטיגון עמוק
טובלים את רצועות הדג בבלילה ומעבירים לשמן החם
מטגנים 5 דק עד לקבלת ציפוי פריך וזהוב ומגישים מיד

לציפס: מקלפים וחותכים את התפו"א לגודל הרצוי

מבשלים אותם עד שהם קצת מתרככים

מתבלים במלח פלפל ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה

בתאבון!
תוכלו למצא את הרולים של 'אושן גורמה 'בפריסה ארצית ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות.

 



0 תגובות