מצרכים
- 80 גר' חמאה
- 150 חלב
- 150 מים
- 3 גר' מלח
- 2 גר'פלפל שחור גרוס טרי
- 175 גר' קמח
- 100גר' גבינת פרמזן מגוררת
- 220 גר' ביצים
- צרור עירית קצוצה
לציפוי
- ביצה טרופה
- 100 גר' גבינת קשקבל מגוררת
אופן ההכנה
- בסיר שמים נוזלים חמאה ותבלינים
- מביאים לרתיחה בסיר מכוסה מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב
- מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהבצק נפרד מהדפנות
- מחממים תנור ל 150 מעלות
- מעבירים את הבצק לקערת המיקסר עם וו הגיטרה ומוסיפים את הגבינה מערבלים להתקררות של המסה
- מוסיפים את הביצים בזילוף דק ומערבבים היטב אחר כל הוספה של ביצה ולבסוף מוסיפים את העירית הקצוצה
- מזלפים מעל גבי תבנית מרופדת בניר אפיה ברווחים קלים מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעט קשקבל
- אופים עד להשחמה כ 40 ד ללא פתיחה של דלת התנור
- מגישים בטמפרטורת החדר עם רוטב בשמל