בראוניז בננות ואגוזים

    עפר גדנקן No Comments on בראוניז בננות ואגוזים

    אם אתם אוהבים את השילוב בין שוקולד לבננה – הבראוניז האלה הם בדיוק בשבילכם! קוביות פאדג' בראוניז רכות מנוקדות באגוזים ובחתיכות בננה שמוסיפים מרקם מעניין וטעם פשוט נהדר.
    מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין עבור שוקולד פרה

    22:01
    28.03.24
    המהדורה המרכזית No Comments on השרה מירי רגב: "לא מאמינה שהחרדים יפרשו מהממשלה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    זמן הכנה: שעתיים

    רמת קושי: קל

    כמות: תבנית 20*20 ס"מ

    מצרכים

    לבראוניז:

    200 גרם שוקולד פרה מריר

    150 גרם חמאה (או מרגרינה לגרסת פרווה)

    150 גרם (3/4 כוס) סוכר

    קורט מלח

    3 ביצים L

    100 גרם (3/4 כוס) קמח

    50 גרם (1/2 כוס) אגוזים קצוצים גס

    3 בננות קטנות, חתוכות לקוביות

     

    אופן ההכנה

    • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
    • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
    • מוסיפים סוכר ומלח וטורפים עד שהם נטמעים בתערובת.
    • מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך טריפה בין הוספה להוספה.
    • מוסיפים את הקמח והאגוזים הקצוצים ומערבבים רק עד שאחיד.
    • מוסיפים את הבננות החתוכות ומערבבים עד שהן מתפזרות באופן שווה בתערובת.
    • יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.
    • אופים במשך 18-25 דקות או עד שהבראוני מתייצב בשוליים, אך עדיין מעט רך במרכז.
    • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לקוביות.

     

    טיפ מהפרה!

    • שומרים את הבראוניז בקופסה אטומה במקרר עד 5-6 ימים. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.
    • אפשר להשתמש בכל סוג של אגוזים שאוהבים.
    • חשוב לא לותר על המלח משום שהוא מדגיש את טעם השוקולד ומאזן את המתיקות.

     

    בברכת חורף בריא!



    0 תגובות