מעבר לאתר המותאם



בראוניז בננות ואגוזים

עפר גדנקן No Comments on בראוניז בננות ואגוזים

אם אתם אוהבים את השילוב בין שוקולד לבננה – הבראוניז האלה הם בדיוק בשבילכם! קוביות פאדג' בראוניז רכות מנוקדות באגוזים ובחתיכות בננה שמוסיפים מרקם מעניין וטעם פשוט נהדר.
מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין עבור שוקולד פרה

23:47
29.03.20
אשר גרייבר No Comments on המטפל אליקים ביננשטוק ובנו נתנאל זועקים: "רפאינו" • האזינו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות מוקלטות

גם בפייסבוק

היום ברדיו

[daily-schedule schedule=1]

פוסטים אחרונים

תגיות

זמן הכנה: שעתיים

רמת קושי: קל

כמות: תבנית 20*20 ס"מ

מצרכים

לבראוניז:

200 גרם שוקולד פרה מריר

150 גרם חמאה (או מרגרינה לגרסת פרווה)

150 גרם (3/4 כוס) סוכר

קורט מלח

3 ביצים L

100 גרם (3/4 כוס) קמח

50 גרם (1/2 כוס) אגוזים קצוצים גס

3 בננות קטנות, חתוכות לקוביות

 

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מוסיפים סוכר ומלח וטורפים עד שהם נטמעים בתערובת.
  • מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך טריפה בין הוספה להוספה.
  • מוסיפים את הקמח והאגוזים הקצוצים ומערבבים רק עד שאחיד.
  • מוסיפים את הבננות החתוכות ומערבבים עד שהן מתפזרות באופן שווה בתערובת.
  • יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.
  • אופים במשך 18-25 דקות או עד שהבראוני מתייצב בשוליים, אך עדיין מעט רך במרכז.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לקוביות.

 

טיפ מהפרה!

  • שומרים את הבראוניז בקופסה אטומה במקרר עד 5-6 ימים. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.
  • אפשר להשתמש בכל סוג של אגוזים שאוהבים.
  • חשוב לא לותר על המלח משום שהוא מדגיש את טעם השוקולד ומאזן את המתיקות.

 

בברכת חורף בריא!



0 תגובות