- רדיו קול חי - -

עוגת תפוזים עם שוקולד פרה

זמן הכנה: שעה

רמת קושי: קל

כמות: תבנית קוגלהוף בקוטר 24-26 ס"מ

 

מצרכים

לעוגה:

3 ביצים L

200 גרם (1 כוס) סוכר

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח

240 מ"ל (1 כוס) מיץ תפוזים

קליפה מגוררת מ-2 תפוזים

125 מ"ל (1/2 כוס) שמן

350 גרם (2 וחצי כוסות) קמח

10 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה

125 גרם שוקולד פרה מריר, קצוץ דק

 

לציפוי:

75 גרם שוקולד פרה מריר

75 מ"ל (1/3 כוס) שמנת מתוקה (ראו טיפים לגרסה פרווה)

אופן ההכנה

 

טיפ מהפרה!

 

בברכת חורף בריא!