- רדיו קול חי - -

טרפאלס עם שוקולד מריר של שמרלינג'ס – מתכון

החומרים:

150 גרם שוקולד שוייצרי מריר עדין 72% קקאו של שמרלינג

חצי מיכל שמנת מתוקה/ריצ' פרווה

2 כפות אבקת נוגט/מחית אגוזי לוז

3 כפות קקאו

אופן ההכנה:

שוברים את השוקולד לקוביות קטנות

מרתיחים את השמנת מתוקה או הריצ' ויוצקים מעל השוקולד

מערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד

מוסיפים את הנוגט או את מחית האגוזים

יוצקים לתבנית או קופסה קטנה ומקפאים לשעתיים

חותכים מהשוקולד הקפוא קוביות קטנות בגודל הרצוי (כ-2 ס"מ)

כל השוקולדים של שמרלינג'ס  הם בכשרות המהודרת של "בד"צ קהל עדת ישורון". להשיג בחנויות המובחרות.

חג שמח!