בואו לבקר במטבח שלנו!
עפר גדנקן No Comments on בואו לבקר במטבח שלנו!סלטי אחלה מזמינים אתכם ב"בין הזמנים" לביקור משפחתי חוויתי, מרתק וטעים במרכז הקולינארי החדש בכרמיאל
התכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- החזן מגיש: הלחן הידוע של 'תפילת טל' בביצוע מיוחד
- "נפש מלאה" | מחשבת הפרשה
- הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דפים נ"א – נ"ב
- דיווחים זרים: ישראל תוקפת שורת מטרות באיראן | מתעדכן
- הפיגוע המחריד בבנימין: "בדקנו היטב את בטיחות החווה"
תגיות
סלטי אחלה מבית שטראוס מזמינים אתכם להכיר מקרוב את המטבח המפורסם של אחלה – ללמוד על חומרי הגלם שלנו שמגיעים מחקלאים מקומיים, לערוך סיור דינאמי במפעל הייצור ולקבל הצצה לחומוסייה הגדולה בישראל! במפעל נעצור ליד תנור ענק הקולה חצילים, ממש כמו שקולים חציל בבית. לקינוח תתקיים סדנה להכנת חומוס ביתי, בה תלמדו כיצד מכינים חומוס לפי המתכון הסודי של "אחלה", מה חשוב לדעת בצלחות חומוס, מה כדאי להוסיף וכמובן תהינו מניגוב וטעימת חומוס.
בסיור תוכלו לראות שהמטבח של אחלה, הוא ממש כמו המטבח שלכם: גם אליו נכנסים חומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר שנבחרו בקפידה אחד אחד. ובדיוק כמו במטבח שלכם, גם אצל אחלה עובדים לפי מתכונים ביתיים בתהליך הכנה זהה לתהליך הכנת סלטים בבית, רק הכל ביותר גדול…
איך מגיעים? רח' צור 11, כרמיאל. מרכז המבקרים שטראוס סלטים.
שעות פעילות: ימים א'-ד': 10:00,14:00
מחיר: כניסה ליחיד 18 ₪, כניסה לקבוצה (20-25 משתתפים) 15 ₪ למשתתף.
הביקור מותנה בתיאום מראש, הכניסה למפעל מגיל 6 ומעלה, ובמקום מוצעת חניה חינם.
לפרטים נוספים והרשמה: 6860*
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.