קוגל אטריות רחבות, גבינה וצימוקים

    אסתי חדד Comments Off on קוגל אטריות רחבות, גבינה וצימוקים
    21:01
    18.04.24
    אבי מימרן No Comments on הפיגוע המחריד בבנימין: "בדקנו היטב את בטיחות החווה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מאת: מירי ונוביץ'

    מצרכים:
    500 גר' אטריות רחבות מסוג פטוצ'יני
    4 ביצים
    1/2 כוס חלב של תנובה
    1/2 כוס צימוקים
    גרידה של קליפת חצי לימון
    1 גבינת נפוליאון של תנובה
    1 גבינת קוטג' של תנובה
    1 כוס סוכר חום
    1/4 כוס חמאה מומסת של תנובה
    קורט מלח
    כוס וחצי קורנפלקס

    אופן ההכנה:

    1. מבשלים את האטריות במי מלח ומסננים.
    2. טורפים את הביצים עם החלב, הצימוקים, גרידת הלימון, הגבינות הסוכר והמלח, ומערבבים עם האטריות.
    3. טוחנים מעט את הקורנפלקס במעבד מזון, או כותשים בתוך שקית ניילון, בעזרת פטיש לשניצל.
    4. מערבבים את החמאה ומחצית מכמות הקורנפלקס.
    5. בתבנית מלבנית שמים את תערובת הקורנפלקס והחמאה ועל הדפנות.
    6. מורחים מעל את התערובת ומפזרים מעל את שאר פתיתי הקורנפלקס.
    7. אופים בתנור למשך שעתיים בחום של 160 מעלות.
    8. מגישים פושר או בטמפרטורת החדר.

    הקוגל יוצא טעים ופריך, מתאים לשגרת השבת, לפני הדגים או אחרי. מעדן את טעם השבת. התוכן חמים וריחני, הציפוי – קורנפלקס פריכים וזוהי מנה עיקרית לאירוח של יום שישי.



    0 תגובות