- רדיו קול חי - -

גלידת וניל וזעפרן משושן הבירה

המצרכים:

 

 

לקישוט (אופציונאלי):

 

 

אופן ההכנה:

 

  1. מוציאים את הגלידה מהמקפיא ונותנים לה לעמוד בטמפ' החדר למשך 20 דק' או עד שהיא רכה כך שהיא קלה לתמרון.
  2. אם משתמשים בקצפת, מוזגים אותה לתוך צלחת שטוחה בגובה של כ- 6 מ"מ, ומניחים במקפיא עד שהנוזל קופא.
  3. מערבבים את הזעפרן ואת מי הורדים ומקפלים אל תוך בלילת הגלידה הרכה.
  4. בתנועות קיפול מוסיפים גם את הפיסטוקים ושומרים מעט מהם לקישוט מעל.
  5. מוציאים את הקצפת הקפואה מהמקפיא, ושוברים אותה לחלקים, מקפלים את החלקים אל תוך בלילת הגלידה, ושומרים מעט מהשבבים לקישוט.
  6. מגישים בקעריות ומקשטים עם יתרת הפיסטוק ושבבי הקצפת הקפואה.