כך מכינים תבשיל ירקות וקינואה • ניחוחות שבת

    דוד קליגר No Comments on כך מכינים תבשיל ירקות וקינואה • ניחוחות שבת

    כמידי יום חמישי בתוכנית 'ניחוחות שבת' עם השף-קונדיטור מירי זורגר, בה בין השאר היא נותנת מתכונים והפעם מתכון לתבשיל ירקות וקינואה

    10:34
    28.03.24
    הרב אייל אונגר No Comments on יש דם ביצים שמותר? הרב אייל אונגר בשיעור מפתיע

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    תבשיל ירקות וקינואה!

    מצרכים:
    1 בצל קצוץ
    2 גזרים מגורדים לג'וליאן
    2 סלסילות פטריות קצוצות
    2 קישואים קצוצים
    1 גבעול סלרי קצוץ
    2 כוסות אפונה קפואה
    2 כוסות קינואה
    1 כפית מלח
    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

    אופן ההכנה:
    תחילה מטגנים את הבצל עד להשחמה קלה
    מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להשחמה קלה
    מוסיפים את הקינואה עם 4 כוסות מים מתבלים
    מבשלים לרתיחה טועמים ומתקנים תיבול
    מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות או עד שנגמרים הנוזלים

    האזינו:



    0 תגובות