מעבר לאתר המותאם

מתכון לחג: גלילי פילה פורל במלית סלמון

מירי זורגר 1 Comment on מתכון לחג: גלילי פילה פורל במלית סלמון

מירי זורגר עם סדרת מתכונים לראש השנה – ככה מכינים דג מנצח

תמונת אילוסטרציה
16:40
20.09.21
יונתן שורק No Comments on שמירה והישמרות בחג הסוכות

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות מוקלטות

גם בפייסבוק

היום ברדיו

[daily-schedule schedule=1]

פוסטים אחרונים

תגיות

מצרכים
6 פילטים של פורל
20 פרוסות דקות של סלמון מעושן
1/2 כוס רוטב פסטו

אופן ההכנה
מעל כל פילה פורל מורחים שכבה נדיבה של פסטו ומעל מרפדים בפרוסות סלמון מעושן
מגלגלים לגלילה ומניחים בקוקטים בקוטר 7 ס"מ
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה

בתיאבון



1 תגובות

מיין תגובות
  1. 1

    כמות העצמות הקטנות בפורל אינם מאפשרות להשתמש בפורל כפילה אלא אך ורק לאחר ניקור מאסיבי דבר שאורך דקות ארוכות לכל דג (וגם זה אך ורק למקצוענים) [ישנם כיום מכונה שעושה את הניקור וגם זה בצורה לא מושלמת ויקרה].
    יותר רלוונטי לרשות פילה לברק או משהו דומה.
    אחד שמבין דבר או שנים בדגים……………