איטלקית בנגיעות לימון • זוכת השבוע בתחרות האופה הבאה

    מירי זורגר 1 Comment on איטלקית בנגיעות לימון • זוכת השבוע בתחרות האופה הבאה

    העוגה הזו זכתה מקום ראשון מבין כל המאזינות שאפו בבית ע"פ המשימה של מירי – כלה בלבן • המאזינה זכתה בחבילה שווה של מוצרי טרה • מדי שבוע תתקיים תחרות בה המאזינות תוכלנה לזכות בחבילת מוצרים שווה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    לתבנית בקוטר 24 ס"מ

    לבסיס –

    150 גרם ביסקוויטים טחונים דק

    50 גרם שקדים טחונים דק

    70 גרם חמאה של טרה מומסת

    למלית –

    250 גר גבינת שמנת בטעם טבעי של טרה

    250 גר' גבינת שמנת 25%

    500 גרם גבינה לבנה של טרה 5%

    1 כוס סוכר

    1 כפית תמצית/מחית וניל

    1 כף מיץ לימון סחוט טרי

    גרידת לימון מגורדת דק מ 2 לימונים

    4 ביצים L

    לציפוי –

    1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38% של טרה

    1 כפית תמצית/מחית וניל

    3 כפות אינסטנט פודינג וניל

    מחממים תנור ל 180 מעלות

    מכינים את הבסיס –
    מערבבים היטב את הביסקוויטים, השקדים הטחונים והחמאה המומסת לתערובת פירורית ומעט לחה. מהדקים היטב לבסיס התבנית בשכבה אחידה ושומרים בקירור.

    מכינים את המלית –

    בקערה מערבבים היטב את 3 סוגי הגבינות. מוסיפים סוכר, תמצית/מחית וניל, מיץ לימון וקליפת לימון. מערבלים היטב לקבלת תערובת אחידה.
    מוסיפים את הביצים, אחת לאחר השנייה מוודאים כי התערובת אחידה וחלקה.

    מעבירים את הבלילה לתבנית מכניסים לתנור ואופים כ 10 דקות ואז מורידים את הטמפרטורה ל 150 בלי לפתוח את התנור בכלל… ואופים לעוד חצי שעה ד ארבעים דקות.
    מכבים את התנור פותחים את דלת התנור קצת ומראים כך ל רבע שעה ורק אז אפשר להוציא את העוגה מהתנור.

    להכנת הציפוי –

    בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, תמצית/מחית וניל ואבקת סוכר עד לקבלת קצפת סמיכה. מורחים מעל העוגה בצורה אחידה או בדוגמאות ים שק זילוף וצנתר.

    שומרים בקירור עד להגשה.

    העוגה נשמרת בקירור עד 5 ימים.

    רוצה גם את לזכות המשימה השבועית מהבית? שלחי את המתכון שלך למשימה השבועית שכולל מתכון ותמונה של המשימה למייל: [email protected] ואולי גם את תוכלי לזכות במארז מוצרים מפנק לביתך



    1 תגובות

    מיין תגובות