- רדיו קול חי - -

מירי זורגר מגישה: דג גורמה בירקות

ווייטפיש אושן גורמה בירקות
2 רולים קפואים גפילטע של אושן גורמה
לרוטב
2 בצלים קצוצים
5 פלפלים בצבעים קצוצים
3-4 עגבניות קצוצות
4-5 שיני שום קצוצות
3 כוסות אפונה קפואה
1 מיכל רסק עגבניות של 250 גר'
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה מעושנת
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
4 כפיות סוכר

אופן ההכנה
מכינים את הרוטב בסיר נמוך ורחב או במחבת עמוקה. מטגנים את הבצלים עד להשחמה קלה, מוסיפים את הפלפלים ומטגנים 5 ד' נוספות.
מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים כ-20 ד' נוספות תוך כדי ערבוב, מוסיפים את הרסק עגבניות ו-2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מתבלים ומבשלים כשעה, טועמים ומתקנים תיבול.
מניחים את רולי הווייטפיש אושן גורמה.
מביאים לרתיחה ומבשלים כשעתיים.

להגשה
פורסים 2 פרוסות ווייטפיש אושן גורמה ומגישים עם פירה תפוחי אדמה.
בתאבון!