חוטפים שוק • מתכוני עוף מעולים
מירי זורגר No Comments on חוטפים שוק • מתכוני עוף מעוליםאדם חכם אמר לי פעם שעוף אפשר רק להרוס • את העוף הזה תעשו פעם אחרי פעם עד שיימאס או שלא • בתאבון
התכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו
- "בשבילם הספרדים כמו אוויר": הרב אברהם יוסף תוקף את הבד"צים
- חג הפסח: עניין של תודעה
- דיווחים זרים: ישראל תקפה שורת מטרות באיראן | מתעדכן
- כשאנטישמים מחזירים בתשובה | פרשת מצורע
תגיות
שוקיים עוף בפירורים
מצרכים
12 שוקיים חלוטים ונקיים
לציפוי
2 ביצים
2 כפות רוטב פסטו פטרוזליה
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
1 כוס קמח
2 כוסות פירורי לחם
אופן ההכנה:
מכינים את מסת הביצים
טורפים את המצרכים למסה אחידה
הרכבת המנה
מעל גבי נייר אפיה מנפים את הקמח
את הפירורים שמים בנייר אחר
טובלים את השוקיים בקמח לאחר מכן בביצה ואז בפירורים ומניחים על נייר אפיה נוסף
מחממים שמן לטיגון חצי עמוק
ומטגנים את השוקיים עד להשחמה
לאחר מכן מכינים את השוקיים לאפיה בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים 20 ד' נוספות
שוקיים עטופות בפסטרמה – על האש
מצרכים
12 שוקיים חלוטים 30 ד' במים רותחים עם מלח
לעטיפה
6 פרוסות פסטרמה שווארמה חתוך לחצי
למרינדה
2 שיני שום כתושות
2 כפות פתיתי פפריקה
1 כף פפריקה מעושנת
3 כפות רוטב סויה
1/3 כוס שמן
אופן ההכנה
מערבבים את מצרכי המרינדה ומוסיפים את השוקיים ומערבבים
משהים שעה
עוטפים כל שוק בחלק הבשרני עם חצי פרוסת פסטרמה וסוגרים עם קיסם
צולים כ 15 שעה או עד להשחמה
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.