מעבר לאתר המותאם

חוטפים שוק • מתכוני עוף מעולים

מירי זורגר No Comments on חוטפים שוק • מתכוני עוף מעולים

אדם חכם אמר לי פעם שעוף אפשר רק להרוס • את העוף הזה תעשו פעם אחרי פעם עד שיימאס או שלא • בתאבון

21:42
21.09.21
ארי טננבוים No Comments on לייבעדיג: מחרוזת החג לשמחת בית השואבה בסוכה שלכם

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות מוקלטות

גם בפייסבוק

היום ברדיו

[daily-schedule schedule=1]

פוסטים אחרונים

תגיות

שוקיים עוף בפירורים

מצרכים

12 שוקיים חלוטים ונקיים

לציפוי

2 ביצים

2 כפות רוטב פסטו פטרוזליה

מלח

פלפל שחור גרוס טרי

1 כוס קמח

2 כוסות פירורי לחם

אופן ההכנה:

מכינים את מסת הביצים

טורפים את המצרכים למסה אחידה

הרכבת המנה

מעל גבי נייר אפיה מנפים את הקמח

את הפירורים שמים בנייר אחר

טובלים את השוקיים בקמח לאחר מכן בביצה ואז בפירורים ומניחים על נייר אפיה נוסף

מחממים שמן לטיגון חצי עמוק

ומטגנים את השוקיים עד להשחמה

לאחר מכן מכינים את השוקיים לאפיה בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים 20 ד' נוספות

שוקיים עטופות בפסטרמה – על האש

מצרכים

12 שוקיים חלוטים 30 ד' במים רותחים עם מלח

לעטיפה

6 פרוסות פסטרמה שווארמה חתוך לחצי

למרינדה

2 שיני שום כתושות

2 כפות פתיתי פפריקה

1 כף פפריקה מעושנת

3 כפות רוטב סויה

1/3 כוס שמן

אופן ההכנה

מערבבים את מצרכי המרינדה ומוסיפים את השוקיים ומערבבים

משהים שעה

עוטפים כל שוק בחלק הבשרני עם חצי פרוסת פסטרמה וסוגרים עם קיסם

צולים כ 15 שעה או עד להשחמה



0 תגובות