מעבר לאתר המותאם




1

מתפנקים: שווארמה ביתית למבינים בלבד

מירי זורגר No Comments on מתפנקים: שווארמה ביתית למבינים בלבד

סוף סוף החופש עוד קצת וזה מאחורינו, סיבה אמיתית לחגוג • שווארמה ביתית מצוינת • לא לשכוח פיתות אסליות

23:45
01.06.20
דוד קליגר No Comments on לכבוד יום ההולדת: תוכנית מיוחדת של 'עומקא דליבא' על זכרונות • האזינו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות מוקלטות

גם בפייסבוק

היום ברדיו

[daily-schedule schedule=1]

פוסטים אחרונים

תגיות

החומרים:
1 ק"ג שווארמה הודו נקבה או פרגיות נקי משומן
1 כף פפריקה אדומה מתוקה
2 בצלים גדולים קצוצים
5 שיני שום כתוש
2 כפות תבלין לשווארמה
1 כף כורכום
מלח, פלפל
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מקפיאים את השווארמה (חובה) .
לשם ההכנה מפשירים קלות במיקרו (שהחלק הפנימי ישאר עדיין קפוא), ופורסים דק מאד בסכין חדה או במעבד מזון.
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את השום הכתוש.
מוסיפים את השווארמה ואת התבלינים ומטגנים עד שהשווארמה מזהיבה ומוכנה.

הצעת הגשה: כשהשווארמה חמה להניח בנייר כסף לצד ירקות וצלוחית טחינה



0 תגובות