סיבה למסיבה: מתכון ללזנייה מצוינת ושובר לארוחה

    אתי קצבורג 1 Comment on סיבה למסיבה: מתכון ללזנייה מצוינת ושובר לארוחה

    היא מלכת הפסטות היא טעימה ומלאת גבינות הכי טובות שיש • קבלו את הלזנייה במתכון פיצוץ • ויש עוד הפתעה ספרו לנו למה דווקא לכם מגיעה ארוחה שווה בריקוטה ותוכלו לזכות בשובר זוגי מפנק • חנוכה הכי טעים והכי שווה

    9:13
    21.02.24
    בית נאמן No Comments on השיעור שלמדתי מ'הווארט' שלא יצא לפועל \\ הרב אריה אטינגר

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    אין מסיבה בלי לזניה פשוט אין!!!! ואם אין לזניה כנראה זה לא מסיבה אמיתית.

    עכשיו אל תתפייפו לי עם מאמרים על בריאות ותזונה כי כבר סגור ביומן ביקור מיידי אצל התזונאית תיכף אחרי החג המרזה מכולם.

    אז קבלו מתכון שווה במיוחד של חני כהן השפית המקסימה של ריקוטה (שבהזדמנות הראשונה נדבר על הפלא הזה בפני עצמו)

    אה ורגע לפני עוד משו שווה במיוחד
    שכנעו אותנו למה דווקא לכם מגיע ארוחה זוגית בריקוטה (לכבוד הזוגיות שנאבדה קצת ברעש של הילדים בחנוכה הזה.

    בקיצור תהיו יצירתיים ו2 מהשולחים יזכו בארוחה שווה במיוחד במסעדת ריקוטה האיטלקית בהר חוצבים.

    שכנעו אותנו במייל:[email protected]

    לזנייה חלבית /חני כהן

    מרכיבים:
    דפי לזניה
    קילו עלי תרד טריים
    10 ביצים
    חצי גבינת ריקוטה
    חופן גבינת מוצרלה חצי חבילת גבינת פטה
    חצי חבילה גבינת שמנת
    שמנת מתוקה
    בצל

    אופן ההכנה:
    מאדים את הבצל בשמן זית וחמאה מוסיפים את העלים השטופים מבשלים חמש דק עד לריכוך מסננים. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים והגבינות מוסיפים שמנת מתוקה, ותבלינים, מלח פלפל לבן אגוז מוסקט. להוסיף את בלילת התרד.

    אופציה: להוסיף רוטב עגבניות בבלילה, לשיפור הטעם ולצביעתו באדום.

    מסדרים את דפי הלזניה עליהם שופכים את הרוטב, ושוב דפי לזניה. כשמסיימים מפזרים מעל הכל גבינה צהובה מפוררת.



    1 תגובות

    מיין תגובות