דגים וזמנים לששון • המבורגר אמנון הישר מהבריכה

    ההצלחה של המתכון תלויה המון פעמים בסוג הדג ולכן חשוב לשים לב כשבוחרים דג
    מירי זורגר No Comments on דגים וזמנים לששון • המבורגר אמנון הישר מהבריכה

    שוב השפית מירי זורגר מפתיעה והפעם עם סדרת דגים קצת אחרת • המבורגר אמנון משובח עשוי מדג שלפני רגע עוד היה במים

    ההצלחה של המתכון תלויה המון פעמים בסוג הדג ולכן חשוב לשים לב כשבוחרים דג
    16:43
    28.03.24
    קובי פינקלר No Comments on המל"ל מזהיר: סיכון מוגבר לישראלים במדינות עוינות

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    המבורגר אמנון

    ההצלחה של המתכון תלויה המון פעמים בסוג הדג ולכן חשוב לשים לב כשבוחרים דג
    אז בואו רגע נדבר על דגים בריאות ומה שבינהם:
    בריאות – דגי הבריכות בריאים מדגים קפואים מאחר וקיים פיקוח על המזון שהם אוכלים.
    טעם – לדג טרי יש טעם נהדר בהשוואה לדג קפוא. מי שטעם דג טרי לא יוותר עליו יותר
    ללא טרחה – דגי בריכות טריים כמו בורי, אמנון (מושט) וקרפיון ניתן להשיג היום בקלות ואפשר לבקש מהמוכר לפרוס, לפלט, וגם שלם – מתאים לכל מתכון ולכל צורת הכנה.
     קל להכנה – דגי בריכות טריים, מאוד קלים להכנה ומשתלבים עם כל סגנונות הבישול. הרבה פעמים מספיק לתבל: במלח, פלפל, שמן זית ולימון וזהו. יש לנו דג מושלם.

    היום נלמד איך לעשות המבורגר מאמנון מנה מרשימה,משביעה ובריאה
    והכי חשוב היא לא שגרתית ופשוט כיף לאכול אותה

    מצרכים:

    6 פלטים של אמנון ללא עור ועצמות
    1 בצל
    3 כפות פטרוזיליה קצוצה
    1 כפית מלח
    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
    2 ביצים
    4 כפות קמח מצה

    להגשה:
    לחמניות ביס

    למריחה
    איולי פסטו

    לקישוט
    טבעות בצל בפסטו

    אופן ההכנה:
    טוחנים דגים ובצל מוסיפים את שאר המצרכים מתבלים ומערבבים טועמים ומתקנים תיבול
    מכדררים קציצות בקוטר הלחמנייה ומטגנים משני הצדדים ומניחים בכלי עם נייר סופג

    הרכבת ההמבורגר
    מורחים על הלחמניה רוטב פסטו מעל שמים לחמנייה ומעל מסדרים טבעות בצל
    מקשטים בעלי מיקרו שמים שיפוד ומגישים

    טיפ סיום:
    האמנון:
    האמנון (מושט) עשיר בויטמין D שחשוב להתפתחות הגוף ומסייע למנוע מחלות. ויטמין D מגיע מהשמש ולכן חסר לאנשים שלא חשופים לשמש
    לאמנון ( המושט) יש טעם נפלא ומעודן. הוא טעים וקל להכנה. לא צריך להיות שף ולא צריך ידע: אפשר לטגן, לאפות, לבשל אותו. בקלות ובצ'יק צ'ק המתכון תמיד מצליח!



    0 תגובות