מעבר לאתר המותאם




1

תחרות פורים • פיתות בצל – בת שבע, בני ברק

בת שבע No Comments on תחרות פורים • פיתות בצל – בת שבע, בני ברק
10:01
27.11.20
צבי טסלר No Comments on במקביל לפתיחת הקניונים: 1,072 נדבקים חדשים

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות מוקלטות

גם בפייסבוק

היום ברדיו

[daily-schedule schedule=1]

פוסטים אחרונים

תגיות

>החומרים:
1 ק"ג קמח
8 בצלים בינוניים מטוגנים
1 קוביית שמרים של שמרית
½ כוס שמן זית
1 כף שטוחה מלח
1 כף סוכר
3 – 4 כוסות מים חמימים

אופן ההכנה:
1. מכניסים למיקסר את הקמח, הקובייה המפוררת, סוכר ומים בהדרגה. לאחר דקה של לישנ מוסיפים את המלח. לבסוף מוסיפים את השמן, עד לקבלת בצק רך עד דביק.
2. מוסיפים ⅓ מכמות הבצל המטוגן וממשיכים ללוש עד שהוא נטמע בבצק.
3. מתפיחים את הבצק.
4. בידיים משומנות ובתנועות מתיחה, יוצרים מהבצק צורה של פיתה ומניחים בתבנית.
5. באותה הצורה מכינים את כל שאר הפיתות.
6. מניחים על כל פיתה, מהבצל המטוגן.
7. אופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, כ- 20 – 30 דק'. הפיתות מוכנות כשהן זהובות ופריכות.
ערכה

___ץ_¢_ƒ

0 תגובות