- רדיו קול חי - -

תחרות פורים • חלות לשבת – ורד, ירושלים

המוצרים
2 ק"ג קמח
שתי קוביות שמרים של שמרית
8 כפות סוכר
4 ביצים
מים פושרים לפי הצורך
1 כף מלח
3/4 כוס שמן

אופן ההכנה:
לאחר ניפוי הקמח מוסיפים שמרים (מפוררים לתוך הקמח) מוסיפים סוכר, ביצים ומים.
לאחר לישה קצרה מוסיפים מלח.
לבסוף מוסיפים שמן.
לשים לבצק רך, גמיש ונעים.
מתפיחים שעה. (ניתן ללוש בשנית ולהתפיח עוד חצי שעה- שעה).
קולעים לחלות ומתפיחים מעט.
טורפים ביצה ומברישים בעדינות את החלה וזורים מעט שומשום או פרג.
אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני כ- 45 דקות או עד שהחלה משחימה יפה.

20140725_130500 [1]

20140725_142113 [2]

20140725_145835 [3]

20150220_135352